Welkom bij Creaief!

Op zoek naar unieke spullen? Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en maak bijvoorbeeld theemutsen, feest- naam- en geboorteslingers, tasjes, kussenhoezen en nog veel meer!

Op deze site vind je voorbeelden van reeds gemaakte spullen, maar alles kan gemaakt worden volgens ieders persoonlijke wensen. Zo heb je unieke spullen precies zoals jij ze wil!


Stuur gerust een mailtje of laat een berichtje achter op deze site voor meer informatie of creatieve verzoekjes!
Ben je op zoek naar een stoffen slinger? Neem dan eens een kijkje in mijn VlaggetjeVlaggetje shop.


7 oktober 2011

Schoudertas

De stof van Kokka Echino uit HongKong lag al een maand of 3 te wachten, nu dan toch eindelijk tijd voor een eigen naaiprojectje vrijgemaakt....! Patroon: eigen fantasie.
Het was even passen en meten om de print van de flap door te laten lopen naar de onderkant, maar gelukt! De binnenkant is van een wol-achtige stof van de markt. Er zitten een paar kleine vakjes in voor agenda, autopapieren en pennen plus haakjes voor mijn sleutelbos en autosleutel.

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi!! En echt knap dat de print zo doorloopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha dat is leuk! Ik heb deze prachtige stof ook in Hong Kong ingekocht, er al kussenhoezen van gemaakt en er volgen binnenkort nog meer mooie artikelen, leuk om deze verwerking van de stof te zien in de tas :)

    BeantwoordenVerwijderen